We Have a Winner: Grand New Life Contest Winner Gets a Princess Cruise

July 11, 2011 | By | No Comments

And now the announcement we’ve all been waiting for….

Julie Tellas, of Schererville, Indiana, has been selected as the winner of the Grand New Life Trivia Contest. Tellas will take to the sea on a seven-night Caribbean cruise for two in a balcony cabin on Grand Princess, which emerged from a multi-million dollar refurbishment this May. Get it, “grand new life”? (See pictures from the massive makeover here.)
Julie is relatively new to the cruise game — she and her family (husband and four kids) went on their first voyage, a Western Caribbean cruise with Royal Caribbean, in March. According to Julie, it was love at first cruise.
The trivia-based contest asked contestants to answer 15 daily 1998-themed question (the year Grand Princess was launched). Each correct answer gave participants an additional “entry,” and Tellas was selected at random from some 55,000 entries comprising 17,000 players. For those playing along at home, here are the correct answers:
1. The last episode of this sitcom, which aired in 1998, was watched by an estimated 76 million viewers.
Answer: Seinfeld
2. Which film won 11 Academy Awards in 1998?
Answer: Titanic
3. Who christened Grand Princess?
Answer: Olivia de Havilland
4. Which gas giant did Exxon announce a deal to buy in December 1998?
Asnwer: Mobil
5. In 1998, this was the largest and most expensive cruise ship ever to debut.
Answer: Grand Princess
6. Which slugger broke Roger Maris’ single season home run record during the 1998 baseball season?
Answer: Mark McGwire
7. This respected institute created its first best 100 films of all time list in 1998.
Answer: American Film Institute
8. Princess introduced which now-signature Italian restaurant in 1998 on Grand Princess?
Answer: Sabatini’s
9. Which now-ubiquitous Internet company, which helps Web users find stuff, was founded in 1998?
Answer: Google
10. This iconic nightclub was sliced off during Grand Princess’ recent makeover.
Answer: Skywalkers
11. Which famous American crooner, known for his eye color and velvety voice, died in May 1998?
Answer: Frank Sinatra
12. Which former professional wrestler, nicknamed “The Body,” was elected governor of Minnesota in 1998?
Answer: Jesse “The Body” Ventura
13. Grand Princess featured the first wedding and renewal-of-vows chapel at sea in 1998. Who performed the very first wedding aboard Grand Princess?
Answer: Judge Judy
14. Which folk-rock singer a distinctive voice won a pair of Grammys in 1998 for the album “Time Out of Mind”?
Answer: Bob Dylan
15. Who won the Miss America Pageant in 1998?
Answer: Katherine Shindle or Nicole Johnson (both accepted)
Stay tuned for an announcement on the U.K. winner — we’re waiting for the proper paperwork to arrive.
For a full run-down of major cruise ship refurbishments, check out our multi-million dollar makeover chart.
Get your very own Lido Deck subscription.

    Comments

    Leave a Reply





     

  • Subscribe to the Lido Deck by E-Mail








  • About the Lido Deck

    Welcome to the Lido Deck, where Cruise Critic readers and editors gather to share ideas, news, photos, videos and opinions on everything from ship etiquette and past voyages to happy hours and excursions. Please note: When commenting, Cruise Critic's community guidelines apply.

    Click here to meet the crew.



  • Recent Posts


  • What’s Your Cruise IQ?


  • RSS Cruise Critic News




  • Categories